Jumeirah beach hotel - exterior shot 4
Jumeirah beach hotel - private beach Jumeirah beach hotel - sunset
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Jumeirah Beach Hotel

Over the top!

 

Dit exclusieve levendige 5-sterren resort ligt direct aan het strand van de Arabische Golf. Het gebouw beeldt een golfslag uit en is een van de landmarks in Dubai.

 

Het resort telt maarliefst 19 verschillende restaurants, bars en cafe's. Er zijn 6 verschillende zwembaden en er is een privé-strand met heerlijke ligbedden, een duikcentrum en een haven. De tennisbanen zijn allen verlicht, er is een multi-purpose baan en er zijn 3 squashbanen. De gym is groot met de nieuwste Technogym apparatuur, er zijn personal trainers en er zijn aerobics lessen om aan deel te nemen. Voor kinderen is er de Sinbad’s Kids Club en u heeft gratis toegang tot het Wild Wadi Waterpark gedurende uw verblijf. Er is een prachtige spa met vele behandelingen, saunas, massage rooms en hot tubs en er is een jacuzzi, een stoombad en een plunge pool aanwezig.

 

Het resort heeft 599 luxueuze en comfortabele kamers en suites, met moderne inrichting en ruime badkamers. De 19 beachside villas hebben een tradionele Arabische inrichting en zijn prachtig gelegen aan het strand.

Indicatieprijs voor deze reis inclusief vlucht, prive transfers en 7 nachten verblijf: € 2.000,- per persoon.

Idb12-dubai
Downtown-dubai Dubai-wallpapers-11

Dubai

Niks is te gek in deze woestijnstad. Ideale bestemming als u een combinatie zoekt van extreme luxe, prachtige zandstranden, golfbanen, woestijnsafari's en winkelparadijs.

Dubai is één van de zeven emiraten, de hoofdstad Dubai van het gelijknamige emiraat ligt aan de noordzijde van het grondgebied. De stad wordt doorsneden door een kreek, een smalle baai van de Perzische Golf. Vroeger lagen hier aparte steden, Deira in het noorden en Dubai in het zuiden. Dubai is oorspronkelijk een belangrijke stad als handelsroute naar het westen. Een belangrijke vrijhandel betreft die van goud. Tegenwoordig is Dubai zich in snel tempo aan het ontwikkelen in de toeristenindustrie, financiële dienstverlening en informatietechnologie. Vrijwel alle inwoners van het emiraat wonen in de stad Dubai. Dubai is een zeer moderne stad waar men niet op een cent kijkt. Alle vertier naar westerse maatstaven is er mogelijk. De ambities van Dubai lijken anno 2008 geen grenzen te kennen. Zo worden er diverse kunstmatige eilanden aangelegd in de vorm van een palmboom en de wereld. Vijftien kilometer ten zuiden van Dubai ligt Jumeira Beach. Dit is een prachtig stuk strand waar luxe resorts zijn gebouwd. In totaal kunt u in Dubai ruim 70 kilometer strand vinden.

 

De zomer loopt van mei tot en met september, de temperatuur kan dan oplopen tot 45°C. In de winter van oktober tot en met april, liggen de temperaturen overdag tussen de 20 en 30°C.

 

Vanaf o.a. Schiphol wordt er direct op de internationale luchthaven van Dubai gevlogen.