Beautiful-thailand-beach-wide-high-definition-wallpaper-images-full-free-download
4205237-the-big-buddha-koh-samui-samui-island-thailand-normal Banyantree bangkok
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Rondreis Thailand

Tempels, stad, natuur en Beach life.

 

Route: Bangkok - Chiang Rai - Chiang Mai - Khao Sok - Koh Samui

 

Ervaar Thailand in al zijn facetten

 

Bangkok

Het stomen, hectische en spannende hoofdstad van Thailand is een legendarische bestemming die is beroemd om zijn rijke culturele aanbod, een bruisend nachtleven, uitstekende winkels en diverse eetgelegenheden - van het bruisende, geurige straatmarkten tot 5-sterren Haute-Keuken- instellingen. De attracties van de hoofdstad zijn bijna onbegrensd, maar de volgende hoogtepunten mag u niet missen: de enorme liggende Boeddha in Wat Pho, een ochtend boottocht langs de grachten naar de drijvende markten te zien, de weelderige Grand Palace en dernWat Phra Kaew (de belangrijkste boeddhistische tempel met smaragdgroene Boeddha). Maak een dagtocht naar de brug over de rivier de Kwai, een indrukwekkend stuk van de Thaise geschiedenis, waar in de tweede wereld oorlog, duizenden krijgsgevangenen gewerkt aan de Birma spoorweg.

 

Wij raden een verblijf van drie nachten in het Banyan Tree Bangkok.

 

Chiang Rai:

Een unieke ervaring voor de hele familie maakte het misschien een klein toevluchtbinnenland Anantara Golden Triangle Elephant Camp, waar u olifanten heel anders kunnen zien. Baden met u in de rivier of meer informatie over hen en hun verzorgers.

 
Chiang Mai:

De "Roos van het Noorden 'verleidt met zijn prachtige natuur, honderden heilige tempels, nationale parken, traditionele dorpen en bergstammen.

U kunt verblijven in: Anantara Chiang Mai
 
Khao Sok National Park:

Paradijs op aarde met een van de oudste regenwouden ter wereld, met een kristalhelder blauw meer, een grote verscheidenheid aan wilde dieren, grotten en enorme kalkstenen kliffen en prachtige stranden.

U kunt verblijven in: The Sarojin

 

Koh Samui

Sluit uw vakantie af met ontspannen dagen en adembenemende uitzichten

Six Senses Samui

Indicatieprijs voor deze reis inclusief vlucht, prive transfers en 10 nachten verblijf: € 3.000,- per persoon. Deze reis is natuurlijk op maat samen te stellen voor u maar onderstaand een aantal suggesties en bijbehorend de beste hotels van de betreffende locatie.