Taj-mahal-5
15767865 Shutterstock 19947451
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Rondreis highlights India

Schoonheid en Chaos tegelijk.

 

Route: Delhi-Jaipur-Agra-Goa

Deze reis is natuurlijk op maat samen te stellen voor u maar onderstaand een aantal suggesties en bijbehorend de beste hotels van de betreffende locatie.
 
Delhi 

Een grote drukke stad met veel bezienswaardigheden zoals Humayun's Tomb (16e e eeuwse graftobe), Quatab Minar (reusachtige toren uit de 13e eeuw) en Lodi Gardens (groot park met vele monumenten, bijzondere bomen planten, vogels en wilde dieren)

U kunt verblijven in: The Imperial
 
Jaipur 

Een van de meest toeristenvriendelijke steden van India met typisch Indiase cultuur en vele bezienswaardigheden, ook wel de "roze stad" genoemd nadat in 1853 de hele stad roze geverfd werd ter ere van het bezoek van de prins van Wales. De Hawa Mahal, het windpaleis is een van de meest indrukwekkende en opvallende bouwwerken van de stad.

U kunt verblijven in: Rambagh Palace
 
Agra/Taj Mahal 

Mausuleum gelegen in de stad Agra. 
De schoonheid van dit witte marmeren sprookjesachtige gebouw versierd met halfedelstenen die in prachtige patronen in het marmer zijn ingelegd is overweldigend. De Taj Mahal is volkomen symmetrisch met uitgestrekte tuinen en een langgerekte waterpartij ervoor.

U kunt verblijven in: Oberoi Amervilas

Goa 

Kleinste deelstaat aan de westkust van India met goudgele stranden en een aantal bezienswaardigheden zoals tempels, kerken en forten.

U kunt verblijven in: Alila Diwa

Indicatieprijs voor deze reis inclusief vlucht, prive transfers en 10 nachten verblijf: € 3.000,- per persoon.