Bali-1774896 1280
Bali-fields-241220 1280  bali-coast
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Rondreis Bali

Laat je inspireren door de Balinese filosofie van het leven en begrijp de balans tussen goed en kwaad, omringd door comfort en natuur

 

Uw vakantie begint na uw vlucht rechtstreeks naar een strandresort in het zuiden van Bali, waar u kunt ontspannen en bijkomen van de inspanningen van de vlucht.

Four Seasons at Jimbaran Bay ligt op een klein eindje rijden van de hoofdstad Denpasar. Jimbaran staat bekend om zijn lange strand vol met kleine strandbars met zeevruchten en cocktails. 'S Avonds staan ​​de stoelen en de tafel bijna bloot aan de kust en verspreidt zich een vrolijke, besmettelijke sfeer langs het strand. Natuurlijk, als u liever een stillere en meer exclusieve ervaring wilt, kunt u de verschillende restaurants van het resort uitproberen of gewoon dineren in de intimiteit van uw villa, met uitzicht op de tegenovergestelde Denpasar.
Als alternatief, of als u dat wenst, bieden wij het Karma Kandara Resort, gelegen op de top van een klif, met een prachtig uitzicht op de open oceaan en honderden treden naar de strandbar en het restaurant. Gelukkig kun je natuurlijk ook de lift gebruiken.

 

Na drie nachten gaat u verder naar het culturele centrum van Bali, Ubud. In dit actieve kleine stadje is er veel te zien en te doen, zoals: Bijvoorbeeld de mysterieuze traditionele dans- en theatervoorstellingen. Kamandalu Ubud biedt u een privévilla met een prachtig uitzicht op het regenwouddal en de rijstvelden. Neem een ​​paar dagen de tijd om Ubud en de naburige dorpen te verkennen en tempels te bezoeken.

Naderhand raden we enkele avonden aan in de avontuurlijke Capella Ubud. Hier worden stevige schoenen aanbevolen! Een innovatief concept dat u op tijd terugbrengt voor onderzoekers zonder modern comfort en luxe op te offeren. Jungle wandelen, mountainbiken en raften zijn enkele van de activiteiten die u hier comfortabel kunt doen.

 

Om de reis af te sluiten, bezoeken we de kust in het zuidwesten van Bali, waar je jezelf kunt wijden aan je eigen tuin en zwembad in het kleine boetiekresort Waka Gangga, en het echte, ongeremde Bali leert kennen. Het zwarte zandstrand nodigt uit tot paardrijden of langere wandelingen. Het gebied is niet beïnvloed door het toerisme, dus je kunt het echte, oorspronkelijke Bali hier leren kennen. De Tanah Lot-tempel ligt op 30 minuten afstand.

De richtprijs voor deze reis inclusief vluchten, privétransfers en 12 overnachtingen is ongeveer € 6.000 per persoon. We maken graag een programma op maat voor u.