Hero shot
Exterior golf Hotel with infinity pool
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas

Prachtig strand resort, award winning!

Speciale aanbieding voor reizen tussen 12 april en 30 september: 1.800 euro per persoon, incl. vluchten, transfers en verblijf!

 

Het resort is gelegen op een natuur-beschermde strand op Saadiyat IJsland Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder meer het Heritage Village, het Ferrari World Abu Dhabi en de Grote Sheikh Zayed-moskee.

Na een dag op de Saadiyat Beach kunt u ontspannen in de luxueuze Spa. Dineren kan onder andere in "The Park Bar & Grill", er worden Midden-Oosterse specialiteiten aangeboden in "The Café" en voor de mediterrane keuken kunt u terecht bij "Beach House".

Elk van de 306 ruime kamers en suites alsmede ook de villa's van het hotel, bieden uitzicht op het strand, de golfclub of de tuinen van het hotel. 

Special aanbieding!

Indien u reist tussen 12 april en 30 september 2019, dan kunt u gebruik maken van de aanbieding van 1.800 euro per persoon, daarin zijn inbegrepen de directe vluchten, prive transfers en 7 nachten verblijf in een kamer met zeezicht.

Te boeken t/m 18 maart 2019.

Moshe-2650373 1920
Abu-dhabi-3478986 1920 Architecture-1545276 1920

Abu Dhabi

Stad en woestijn met ook een aantal mooie eilanden. 

Abu Dhabi is de hoofdstad en het grootste emiraat van het land Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi stad ligt op een zandeiland, direct voor het vaste land, waarmee het met 2 grote bruggen is verbonden. U vindt hier wolkenkrabbers, talloze moskeeën, 20 zeer goed onderhouden parken met veel kleurrijke waterpartijen en kinderspeeltuinen. De hele stad is groen en omgeven door de prachtige stranden en turkooizen wateren van de Arabische Golf. Abu Dhabi is de culturele hoofdstad van de Verenigde Arabische Emirates. Hier hebben enkele van 's werelds topmusea dependances geopend waaronder; the Sheik Zayed National Museum (Foster + Partners), Guggenheim Abu Dhabi (Frank Gehry) en Louvre Abu Dhabi (Jean Nouvel). Wandelboulevard Corniche is een populaire plek onder de lokale bevolking, vooral aan het einde van de middag zie je hier redelijk wat mensen flaneren. De havengebieden en pieren zijn populair om 's avonds met vrienden, familie of geliefden te vertoeven. Samen picknicken, dansen, zingen en praten op de rotsblokken langs de kust en tussen de schepen is de normaalste zaak van de wereld hier Abu Dhabi kent een  enorm aanbod van restaurants; van luxe specialiteitenrestaurants tot eenvoudige eettentjes. De meeste hotels hebben meerdere restaurants. Naast spijzen uit de Arabische en Indiase keuken zijn er gerechten van over de hele wereld verkrijgbaar.

 

Abu Dhabi kent een woestijnklimaat met warme winters en hete zomers. Tijdens de zomerperiode, die hier loopt van mei tot en met oktober, zijn dagtemperaturen van 35 tot meer dan 40 graden Celsius de normaalste zaak van de wereld, de kans op regen is te verwaarlozen is. De winterperiode is koeler en daarom ook drukker wat betreft bezoekers. Temperaturen die tussen de 23 en 35 graden liggen maken Abu Dhabi een uitstekende winterzon bestemming.

 

Vanaf Schiphol en vanaf Dusseldorf wordt er rechtstreeks op Abu Dhabi gevlogen.